Een goede kijk op wonen

Bent u op zoek naar kozijnen in kunststof, hout, aluminium of staal, een nieuwe serre, veranda, dakkapel, of aanbouw? Dan zeggen wij: ‘Welkom bij Excellent Geveltechniek’. Daarnaast zijn wij specialisten in zonwering, glas, dakgoten en gevelbekleding en graag uw adviseur.


Kozijnen,

de ogen van uw huis.


Het is niet voor niets dat kozijnen de ogen van uw huis worden genoemd. Kozijn zijn beeld bepalende elementen van uw woning.


Versterken de karakteristieke eigenschappen en dragen bij aan een optimaal wooncomfort met hoge isolerende waarden en een optimale geluidsreductie.


Nieuwe kozijnen en schuifpuien van Excellent Geveltechniek zullen uw energielasten verlagen en de waarde van uw woning verhogen. Kortom: Een duurzame investering!Kozijnen in kunststof, hout, aluminium of staal?  


Als onafhankelijk specialist adviseert Excellent Geveltechniek u dat wat bij uw wensen, woning en natuurlijk portemonnee past! Alle kozijnen voldoen aan de hoogste Nederlandse kwaliteitsnormen.Serre’s,

licht doet leven.


Betrek het buitenleven in uw interieur. Licht, ruimte en comfort geven uw interieur een verbinding met het buitenleven.


Een professioneel ontworpen en gebouwde serre is duurzaam investeren in comfort en leef-oppervlak. Een serre is direct een stevige waardevermeerdering van uw woning.


Excellent Geveltechniek kan  bij een offerte voor een serre een drie dimensionaal ontwerp (3D) maken waardoor u een zeer goed beeld krijgt van hoe het er straks gaat uitzien!


Onze serre’s in hout, kunststof, aluminium of staal, zijn door een uitgekiende beglazing en ventilatie 365 dagen per jaar comfortabel.Veranda’s en overkappingen,

comfortabel buiten zijn.


Of u zich nu wilt beschermen tegen regen of zon, of gewoon gezelligheid en geborgenheid zoekt; een veranda of overkapping met zonwerende dakbeglazing biedt altijd een comfortabel buiten zijn.


Met een veranda van Excellent Geveltechniek start uw voorjaar altijd iets eerder en verlengt u het najaar. De mogelijkheden van veranda-bouw en afwerking zijn werkelijk onuitputbaar evenals de keuze van verschillende materialen.

Naar standaard website


Een aanbouw of uitbouw,

extra leefoppervlak.


Een bouwkundige aanbouw of uitbouw is expansie van woon- en leefoppervlak. Of het nu gaat om een tuinkamer, vergroting van uw woonkamer, een nieuwe of uitbreiding van een keuken, een speelkamer voor de kinderen, een studie- of werkplek; onze ontwerpers zoeken graag samen met u naar de mooiste en de meest praktische oplossing.


Excellent Geveltechniek vindt dat een aanbouw niet alleen woonruimte betekend, maar ook een meerwaarde voor uw woning moet zijn. Door de uitbouw of aanbouw te bouwen met eerste klas materialen volgens de eisen en voorschriften van het geldende bouwbesluit in combinatie met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.Een dakkapel, een zee van licht en leefruimte.


Een dakkapel geeft een zee van licht en ruimte. Van berging tot slaap, werk- studeer- hobby- of badkamer.


Of u nu kiest voor een dakkapel in kunststof of hout, de door Excellent Geveltechniek gebouwde dakkapel is een investering voor vele tientallen jaren comfort en ruimte.


Al onze dakkapellen worden volgens de hoogste Nederlandse kwaliteitsnormen gebouwd en geplaatst.


Geheel in overleg met u stellen wij uw nieuwe dakkapel samen, voorzien van uitstekende warmte-isolerende en geluidsabsorberende eigenschappen. Voor zowel een eerste als vervangende dakkapel bent u bij Excellent Geveltechniek aan het juiste adres.
Dakgoten en hemelwaterafvoer.


Excellent Geveltechniek levert, monteert en renoveert dakgoten in een groot aantal modellen, uitvoeringen en materialen. Elke woning vraagt immers om een eigentijdse, maar in sfeer passende, dakgoot en hemelwaterafvoer.


Kunststof dakgoten zijn overigens voor de handige doe het zelver ook zelf te monteren. Als u niet helemaal zeker van uzelf bent kunnen wij uw dakgoot inmeten. Ook wanneer u zelf de dakgoot aanbrengt.


Excellent Geveltechniek houdt het niet bij alleen dakgoten. Ook uw kunststof boeidelen, windveren en gevelbekleding gaan door ons verzorgd weer vele tientallen jaren mee.Zonwering en zonneschermen.


Geef onaangename felle zon en een te veel aan zonnewarmte geen kans om binnen te komen.


Screens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen en binnenzonwering, het zijn zo maar een aantal oplossingen om het zonlicht en de zonnewarmte te doseren. Laat u adviseren door Excellent Geveltechniek wat het beste past bij uw situatie en doel.


Om op uw terras heerlijk uit de zon te zitten bieden wij een uitgebreide keuze aan knikarmschermen en flexibele terras-overkappingen,van handbediend tot de allernieuwste computergestuurde bedieningstechnieken.
Gevelbekleding,

een heel ander gezicht.


Met nieuwe gevelbekleding laat u uw woning weer stralen. Excellent Geveltechniek beschikt over een royaal assortiment mogelijkheden van afwerking. Hout of onderhoudsvrije materialen als Keralit en Rockpanel.Laat u zich bij interesse voor gevelbekleding adviseren door Excellent Geveltechniek.
Glas en beglazing.

Een juiste keuze is belangrijk!


Glas maakt nog geen venster. Het juiste glas voor uw kozijn, deur, serre of aanbouw is uitermate belangrijk.


Moet de beglazing zonwerend zijn, moet het glas gelaagd zijn voor extra veiligheid, welke tint glas is het beste, hoe staat het met de dikte van het glas, of het rendement van de ramen (HR, HR+ of HR++). Moet er gehard glas worden toegepast, is geluidsisolatie van het glas belangrijk, is een brandvertragende werking belangrijk. Is er vraag naar decoratief glas zoals gekleurd glas, gefigureerd (ornament) glas, roeden tussen of op het glas, of gezandstraalt glas.


Zomaar een aantal zaken die belangrijk zijn om te bespreken met een Excellent Geveltechniek expert. En dan hebben wij het nog niet eens over enkel-glas, gelaagd-glas, screenline of vacuum-glas.Ons kantooradres:


Kerkweg 1

8392 NP  Boijl  (Z.O. Friesland)


Telefoon: 0561 421150  

GSM: 06 11392500


Email: info@excellentgeveltechniek.nl


(Bezoek alleen na afspraak)

Naar standaard website

Grafische vormgeving:

Bekijx Multimedia

Steggerda